23 Haziran 2012 Cumartesi

Yemek Siparişinde Tek Bir Restorana Bağlı Kalma Devri Kapandı!

Öyle bir yemek sipariş sitesi düşünün ki ister evde, ister yolda, isterseniz işte olun binlerce yemek çeşidinden biri en hızlı şekillde ayağınıza gelsin.Üstelik farklı ödeme seçenekleri sayesinde hiç bir güvenlik sorunu yaşamadan. Ben bu şekilde kusursuz hizmet veren bir site tanıyorum: http://www.istelezzet.com/

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.

Istelezzet.com’un kullanışlı internet sitesi ve mobil aplikasyonu sayesinde kolayca siparişinizi verebiliyorsunuz.Üstelik verdiğiniz her siparişte biriken puanlarınızla ücretsiz yemek siparişi verebiliyorsunuz.

Istelezzet.com’un en beğendiğim özelliği ise bize tek seferde farklı firmalardan sipariş verebilme imkanı sunması. Ayrıca www.istelezzet.com’da ne yiyeceğine karar veremeyenler de düşünülmüş ve Karasızım isimli bir servis oluşturulmuş. Bu servis bulunduğunuz yere en yakın ve size en uygun seçenekler önererek seçim yapmanıza yardımcı oluyor.

Zengin restoran seçenekleri, ihtiyaca göre menü belirleme ve menü fiyatlarını sürekli güncel tutma gibi özellikleriyle sizi fazlasıyla tatmin edecek bir site olan istelezzet.com, bünyesindeki işletmeleri sürekli kontrol ederek kullanıcılarına kaliteli ve sağlıklı servis sunmayı da ihmal etmemiş.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Şükrü Kızılot'tan Madde Madde Türk Ticaret Kanunu



Hürriyet yazarı Şükrü Kızılot Haziran ayı boyunca hergün "Madde Madde Yeni Türk Ticaret Kanunu" yazı dizisi ile herkesin merak ettiği soruları cevaplıyor...

-Hangi şirket tipi daha avantajlı?
-Şirkette para çekmede son durum ne?
-Herkes şirket yönetimine girebilir mi?
-Hapis cezaları ne oldu?

Hepsi ve daha fazlası Şükrü Kızılot’un kaleminden "Madde Madde Yeni Türk Ticaret Kanunu" yazı dizisinde.

Sizin de sorularınız varsa gönderin, Şükrü Kızılot cevaplasın Hürriyet'te ve hurriyet.com.tr'de yayımlayalım : hurriyet.com.tr/sorusor

Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Haziran 2012 Çarşamba

Hani Facebook'ta İş Yoktu? insankaynaklari.com ile İş Bulmak Artık Çok Kolay!

Yenibiris.com'un yeni uygulaması insankaynaklari.com adaylara Facebook üzerinden profesyonel iş ağı oluşturarak en uygun işi en kısa sürede bulma fırsatı tanıyor!



İnsankaynaklari.com, zaten dahil olduğunuz Facebook’u iş hayatınızda da etkin bir şekilde kullanmanızı sağlayan bir uygulama. İnsankaynaklari.com ile profesyonel iş ağınız genişlerken, ağdaki tüm iş ilanlarına doğrudan ulaşabilir,  'Şimdi Başvur' tuşuyla istediğiniz ilana başvuru yapabilirsiniz. Ve dahası istediğiniz pozisyonların olduğu şirketlere arkadaş listenizden 1 ya da 2. derece bağlantınız varsa bulabilir, gerekli gördüğünüzde bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ücretsiz olan uygulamada Yenibiris.com ya da Linkedin özgeçmişlerinizi uygulamaya aktararak iş ilanlarını inceleyip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik profil gizlilik ayarlarını kullanarak özgeçmiş bilgilerinizin ne kadarının gözükeceğine kendiniz karar verebilirsiniz. İnsankaynaklari.com sayesinde bağlantılarınız üzerinden profesyonel profillerinizi zenginleştirebilir, diğer sosyal ağlardaki bağlantılarınızı da davet edebilirsiniz.

Uygulamayı incelemek ve giriş yapmak için Facebook ile bağlan!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

9 Haziran 2012 Cumartesi

60 Gün Hazırlık, 36 Saat Çekim, 3 Dakika Zevk

Ruffles’tan Türkiye’de ilk defa yapılan, birçok aletin otomatik bir şekilde birbini tetikleyerek takip ettiği ilginç bir iş... Öğrencilerin not alacakları bir derse dönüşen bu proje için, Plato Film Okulu ile anlaşılmış, 25 öğrenci ve 5 öğretmen ile çalışılmış. Projenin en ilginç yanı ise, bu ekibin videodaki düzeneği kurmak için tam 2 ay boyunca çalışmış olması...


Ayrıca Ruffles, bu videoya kutular gizleyerek Facebook üzerinden oynanabilen bir oyun yaratmış ve videoyu interaktif bir hale getirmiş. Bu enteresan mekanizma üzerinden oynanan oyunu, Ruffles’ın Facebook sayfasında bulabilirsiniz:

https://www.facebook.com/rufflesturkiye/app_298027463617532

Düzeneği oluşturan binlerce parçadan gözüme çarpanlar şunlar:

2  adet 74 model Mini Cooper (bayandan)
2 kum torbası (vurmak için)
3 barbekü (hepsi kül olmuş)
2.3 km ip
1.5 kilo barut
15 kilo boya
42 metre hortum (ışıklı, janjanlı)
80 futbol topu
280 kitap (kalın)
300 kutu pepsi
426 adet kanca
630 balon
342 misket (12’si balyoz)
800 adet tahta (tahta)
1600 paket Ruffles MAX
28 konfeti ve kızkaçıran
7 çamaşır makinesi tamburu
812 çivi, vida, civata
3750 parça lego
57 adet jilet
327 adet okey taşı
2.5 kilo biber
2 deniz botu (şişme)
3 adet satır (kasap stili)
122 oyuncak araba
150 mandal
4 litre tiner (uçan cinsinden)
1 fırın (davul fırın)

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Review