2 Şubat 2012 Perşembe

Kadınlar da Küfür Eder!

Merhabalar sevgili okur.

Sosyal medyada yoğunlukla konuşulan konulara bakarsak futbolun ön planda olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Kitleler halinde bu denli çok konuştuğumuz bir konuda hepimiz bir taraf olduğumuz için o kadar farklı açılardan bakıyoruz ki, hep kavga ediyoruz. Hiç bir zaman uzlaşma sağlayamıyoruz.
Istanbul.net Logo1
Şimdi size bu gün şahit olduğum bir durumu akratmak istiyorum. Beşiktaş bir önceki musabakasında küfürden dolayı eski adıyla "seyircisiz oynama" benim koyduğum adıyla "bayan taraftarlarla oynama" cezası aldı. Yani bu suçu işleyen taraftar stada sokulmadı. Lakin çok abes bir durum oluştu. Stadyumda ki güzide bayan taraftarlar (Dişi Kartallar) suçu işleyen erkeklerimizi hiç de aratmadı. Kadınlar gayet normal bir durummuş gibi kötü sözler içeren tezahuratlar yaptılar. Tempo tutarak ve coşkuyla.

Anlaşılıyor ki küfür veya kötü söz; erkek dişi farkı gözetmeksizin hepmizin hayatında var. Futbol klupleri şike yapmakla suçlanıyor. Çanta dolusu paralar şuralardan buralara aktarılıyor. Federasyon başkanı skandal bir kararla istifa ediyor. Bu duruma biraz dışarıdan bakmayı deneyince ne denli kirlenmiş bir toplum olduğumuzu gayet açık bir şekilde görebiliyoruz.

Bunun adı umutsuzluk, bunu adı isyan, bunun adı hayal kırıklığı. Hoşçakalınız.

30082011 yurtici_336x280

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Review