7 Şubat 2012 Salı

Twitter'da Ölen İsimler

Twitter'da son olarak ölen isimlere Metin Akpınar da eklendi. Peki daha önce twitter'da kimleri öldürdük?


Milyonlarca hayranı olan sanatçıların ölüm haberleri twitter'da zaman zaman dolaşır. İnsanların yüreğini ağızına getiren bu haberler çok adice. İşte daha önce öldü haberi çıkan ünlüler.

1)  CEM YILMAZ:  Twitter'da Cem Yılmaz'ın öldüğü haberi çıktığında seven sevmeyen hepimiz şoke olmuştuk. Olay, Disco Kralı programına katılan Niran Ünsal’ın ‘Geçen haftanın en önemli olayı neydi’ sorusuna ‘Biraz önce duyduğumhaberi söyleyeyim. CemYılmaz öldü, trafik kazası geçirdi’ demesi üzerine gelişmişti. Buna inanmayan Bayülgen, rejiden haberin yalan olduğunu öğrenince herkes rahat bir nefes aldı.

2) DERYA BÜYÜKUNCU: Gelibolu’daki trafik kazası ortalığı karıştırdı... Twitter’da ilk düşen haberlere göre Survivor şampiyonu Derya Büyükuncu hayatını kaybetmişti..
Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Survivor Türkiye Yunanistan’a katılan Derya Durmuşlar motosiklet kazasında yaşamını yitirmişti.. Haberi ilk duyuran Sabah’ın internet sitesi anında bu manşeti yayından kaldırdı.

3) SAGOPA KAJMER: Yerel bir internet sitesinde kendisi hakkında öldü haberi yapılan rapçi de bir tıkla öldürülen isimler arasında. Çanakkale’de meydana gelen bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen Kajmer, ‘Allah’a çok şükür kaza filan yapmadım, gayet şugarım’ diyerek haberi yalanlamıştı.Delikupon 468x60 Image Banner
4) MÜNİR ÖZKUL: Şubat ayında yüksek ateş, genel durum bozukluğu ve solunumyetmezliği sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan Özkul taburcu olsa da ölüm haberleri hiç bitmiyor. Geçtiğimiz yıl aralarında Gülben Ergen, Işın Karaca, Metin Arolat, Reyhan Karaca ve Harun Kolçak’ın da olduğu ünlüler sanatçıya Twitter’dan rahmet dilemişlerdi.

5) NEJAT UYGUR: Türk tiyatrosunun duayenlerinden Uygur hakkında bir internet sitesinde çıkan ölümhaberi, kısa sürede yayıldı. Haberi okuyanlar çok üzülmüştü.




6) HAKAN YILMAZ: Zeytinburnu’nda Hakan Yılmaz adlı bir kişi karşıdan karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu olay sanal alemde büyük yankı uyandırdı. Şarkıcı Reyhan Karaca, Twitter’da, “Tiyatrocu Hakan Yılmaz trafik kazasında hayatınımı kaybetmiş” diye yazınca ünlü oyuncu, “Olay tamamen isim benzerliği” cevabını yazdı.

7) İBRAHİM TATLISES: Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses program çıkışı silahlı saldırıya uğramış ve başından vurulmuştu. Gece yarısı gerçekleşen bu olaydan sonra internet sitelerindeki haberler çok tıklandı. Gün aydınlanıp sağlıklı bilgiler gelmeye başlayana kadar ünlü türkücü tam dört kez öldürüldü.


8) PERRAN KUTMAN: Bir kanala bayram programı için Müjdat Gezen ile birlikte konuk olan Perran Kutman, Twitter’da günün en çok konuşulan ismi olunca, öldü sanıldı. Gerçek kısa sürede anlaşıldı ve bu yanlış alarm yine Twitter’da büyük yankı buldu.



0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Review