12 Şubat 2012 Pazar

Vizyona Giren Filmler 10 Şubat 2012 (Vizyondakiler)


Bu Hafta Vizyona Giren Filmlerin Tanıtımları ve Fragmanları 10.02.2012
Merhabalar, bu hafta vizyona giren filmlerin tanıtımını içeren "Vizyondakiler" programını ve bahsi geçen filmlerlerin özetleriyle birlikte dataylı bilgi içeren yazıları bulabilirsiniz. İyi seyirler.







Marilyn ile Bir Hafta
Vizyon tarihi: 10 Şubat 2012 
Yönetmen: Simon Curtis
Oyuncular: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, devamı...
Orijinal adı: My Week with Marilyn
uzun metrajlı film İngiltere . Tür: Biyografik
Süre: 96 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Tiglon 
Özet: 1956 yılının yazında, 23 yaşında genç bir delikanlı olan Colin Clark (Eddie Redmayne), Oxford'da okuduğu bölümü terk ederek, sinema sektörüne girer ve kendisini o sırada çekimlerine başlanan 'The Prince and the Showgirl adlı filmin setinde, en alt kademedeki asistanlardan biri olarak bulur.
Sir Laurence Olivier (Kenneth Branagh),efsanevi yıldız Marilyn Monroe (Michelle Williams) ve o dönem yeni evlendiği kocası, İngiliz tiyatro oyun yazarı Aurthur Miller'ı (Dougray Scott) merkezine alan film, asistan Colin'in gözünden Monroe'nun İngiltere'de geçen bir haftasını anlatıyor. Miller İngiltere'den bir süre ayrılmak zorunda kaldığında genç asistana da, Hollywood'a dönmeden önce güzel aktristi İngiliz sosyetesi ile tanıştırmak, gezdirmek ve eğlendirmek görevi düşüyor.
Colin Clark'ın günlüklerinden uyarlanan filmde iki genç insan arasında yaşanan karşı konulmaz çekim bir kez daha beyazperdeye taşınıyor. Simon Curtis'in yönetmenliğinde kotarılan yapımda, Marilyn Monroe'yu Aşk ve Küller filminin Cindy'si Michelle Williams canlandırıyor.
IMDb Ratings: 7.4/10

Star Wars: Bölüm I - Gizli Tehlike
Vizyon tarihi: 10 Şubat 2012 
Yönetmen: George Lucas
Oyuncular: Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, devamı...
Orijinal adı: Star Wars : Episode I - The Phantom Menace
uzun metrajlı film ABD . Tür: Bilimkurgu , Macera , Fantastik
Süre: 136 dk Yapım yılı: 1999 
Özet: Genç Luke Skywalker’ın içindeki gücü keşfedip galaksinin zalim imparatoruna başkaldırmasına henüz on yıllar vardır. Hatta Luke henüz doğmamıştır. Barış içindeki galakside Cumhuriyet hüküm sürmektedir.
IMDb Ratings: 6.4/10

Jack ve Jill
Vizyon tarihi: 10 Şubat 2012 
Yönetmen: Dennis Dugan
Oyuncular: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino, devamı...
Orijinal adı: Jack and Jill
uzun metrajlı film ABD . Tür: Komedi
Süre: 100 dk Yapım yılı: 2011
Özet: Jack her şeyiyle tastamam mükemmel bir hayat sürmektedir. Fakat her sene şükran gününde onu ziyarete gelen ikiz kız kardeşi Jill, her seferinde Jack'e hayatı zehir eder. Fakat Jill'in bayram ziyaretleri uzadıkça uzar ve tam bir tatil kıvamını alır. Birbirini çıldırtan ikiz kardeşler bol bol kavga eder, hatta birbirleriyle dalga geçerler ama Jack, Jill'in yanına temelli yerleştiğini anlayınca onu ülkenin en uzak noktasına 'postalamak' için elinden geleni yapacaktır!
Filmde çifte başrolleri yani hem Jack'i hem de ikizi Jill'i Adam Sandler canlandırırken kadroda ona Katie Holmes ve Al Pacino eşlik ediyor. Bu 'ikiz kardeşler' komedyasının yönetmenliğini Dennis Dugan üstlenirken, senaryo Steve Koren ve başroldeki Adam Sandler'a ait.
Filmin yurtdışı eleştirmen ve seyirci notuysa pek parlak değil...
IMDb Ratings: 3.0/10

Köstebek
Vizyon tarihi: 10 Şubat 2012 
Yönetmen: Tomas Alfredson
Oyuncular: Gary Oldman, Mark Strong, John Hurt, devamı...
Orijinal adı: Tinker, Tailor, Soldier, Spy
uzun metrajlı film Fransa , İngiltere , Almanya . Tür: Casusluk , Gerilim
Süre: 127 dk Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Chantier Films 
Özet: Birimin başındaki isim olan Control'ün sağ koluyken, görevden uzaklaştırılan İngiliz casusu George Smiley (Gary Oldman), hükumet tarafından gizlice tekrar kiralanır. Zira, İngiliz Gizli İstihbarat Servisi Sirk'in içinde Sovyetler Birliği için çalışan 'köstebek' bir ajan olduğu şüphesi tüm örgütü sarmıştır... Smiley şimdi gözden çıkartılan kafatası avcılarını himayesine alma pahasına Budapşte'den İstanbul'a uzanan bir ihanet hikayesini çözerek itibarını geri kazanmaya çalışacaktır...
Klasikler arasına girmiş aynı adlı romanın uyarlaması ve televizyon için çekilen dizinin yeniden çevrimi olan yapım 1950'li yıllarda yaşanan soğuk savaş döneminin en keskin günlerine odaklanıyor.
2008 yılında çektiği Gir Kanıma (Låt den rätte komma in) ile çok olumlu eleştiriler alan Tomas Alfredson'un İngiltere/Fransa ortak yapımclılığında çektiği film; Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, Mark Strong ve John Hurt'ten oluşan oyuncu kadrosuyla Oscar'ın favorileri arasında.
IMDb Ratings: 7.3/10

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Review