28 Ocak 2012 Cumartesi

Ara Sokakta Kaza Can Aldı! Dün Ne Demiştik?

Merhabalar sevgili okur.
Dün yayımladığım yazımda İstanbulda kar ve soğuk havanın insan üzerindeki etkilerinden bahsetmiştim ve sonuç olarak İstanbul'un karı hak etmediğini vurgulamıştım. Sabah kalktığım vakit okuduğum haber karşısında dehşete düştüm.

Bakınız dün ne demiştik: "Zaten yeni nesil alışveriş merkezlerinde kar havası yaratılmış insanlar sağlam bir üret karşılığında yazın ortasında karın tadına varıyorlar. Bu sebeple benim şahsi kanaatim İstanbulda kar yağması yarardan çok zarar veriyor insanlara. Dikkat ederseniz henüz trafik kazalarına değinmedim. "Ahh İstanbul sen karı hak etmiyorsun" cümlesini kurup bu yazıyı noktalamak İstiyorum." (Yazının tamamı için tıklayın) Maalesef yazdıklarımı destekler nitelikte bir kaza oldu dün akşam Bayrampaşada. Buzlanan yolda kontrolünü kaybeden jip bir anne ve iki çocuğuna çarptı. Küçük çocuk tüm uğraşlara rağmen hayata tutunamadı. Aşşağıda haberin detayları var. Umuyoruz ki bir daha gerçekleşmez.



Çağatay KENARLI -DHA
Bayrampaşa'da kar ve buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, kaldırımdaki bir anne ve iki çocuğuna çarptı. 8 yaşındaki Muhammet Emin Onur hayatını kaybederken, Ayşe ve Beyza Onur yaralandı.



KALDIRIMDAKİLERİN ARASINA DALDI
Kocatepe Mahallesi, Fatih Caddesi 68'inci Sokak üzerinde Saat 22.30 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti; Kar nedeniyle buzlanan sokakta yokuş aşağı inerken kullandığı 34 PSL 53 plakalı cipin direksiyon hakimiyetini kaybeden S.A, kaldırımda yürüyen anne Ayşe Onur, kızı Beyza ile oğlu 8 yaşındaki Muhammet Emin'e çarptı. Ardından cip park halindeki bir minibüse ve bir ağaca çarptıktan sonra durabildi. Cipten inen S.A, yaralıları aracına alarak Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne götürdü.

8 YAŞINDAKİ ONUR KURTARILAMADI
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muhammet Emin Onur hayatını kaybetti. Bacağı kırılan Anne Ayşe Onur ile kaşı açılan kızı Beyza, sevk edildiği Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından belediye görevlileri sokakta tuzlama çalışması yaptıkları gözlenirken, vatandaşlar sokağı tuzlayan belediye görevlilerine tepki gösterdi. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta inceleme yaptı. Polis kazayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı.

Çünkü AŞK şansa bırakılmaz!


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Review